Ljosland Skisenter

Sist oppdatert: 13.10.2019 - 04:16 av yr.no

Dagens forhold

Overskyet
2.9m/s
Så og si vindstille
Anlegg stengt
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Heiser åpne

0
0/3
0%

Åpne nedfarter

0
0/8
0%
21.04.2019 06:26

Vi avslutter alpinsesongen med nok en fin dag!

Nå er det så lenge siden det ikke har vært skyfritt om morgenen at det nesten er rart å ikke skrive det. Litt disig på himmelen i dag faktisk! Det meldes om lettskyet pent vær, en hel haug med varmegrader og flau vind. Det er så mange brune ansikter som sviver rundt oss at vi tror nesten vi er i sydens land. FOR ei påske vi har hatt dere! I dag er siste åpningsdag på skisenteret for sesongen og vi takker alle som har vært innom oss denne sesongen, både liten og stor! Det er en fryd å ta imot hyttefolket helg etter helg.

I dag er det påskeandakt ved Gunnar Urstad på skisenteret kl.11 og slalomrenn i barnebakken kl.12. Løyper er kjørt i natt og mange steder ble nok dette årets siste tur for løypemaskinen. I varmestova blir det gode tilbud på diverse varer i dag så det er bare å svinge innom og gjøre noen kupp!

Skisenteret er åpent fra kl.10-16 i dag med fremdeles gode påskeforhold!

Til slutt må vi gi en ekstra takk til påskeharen og kyllingen som har svingt innom oss både fredag og lørdag:)

VELKOMMEN TIL SKISØNDAG!

20.04.2019 06:25

Fremdeles skiforhold så det holder!

Påska nærmer seg slutten, men det perfekte påskeværet vil ingen ende ta. Flau vind, +5 grader og sol i alle retninger er hva vi kan by på i dag! Løyper er kjørt i natt og klare til dagens påsketur.

Dagens arrangement:

-Kl.11: SLALOMSTAFETT. Påmelding innen kl.10.30. Lag med tre deltakere (ingen aldersbegr.). Vi kjører løpet som en “cup”, så dette blir gøy! Premiene er sponset av påskeharen ;)

-Kl.12: Påskeharen kommer på besøk og blir med på skirenn.

- Kl.12: Barneskirenn ved skisenteret! Is-premie til alle. Ingen tidtaking eller påmelding.

VELKOMMEN TIL PÅSKEAFTEN PÅ LJOSLAND!

19.04.2019 06:55

Måtte langfredagen bli så lang som mulig!

Ekte skiglede er noe vi har sett mye av denne påska! Her er det daglig leder og driftsleders to-åring som svinger seg i bakken sammen med mange andre ferske alpinister! Han ønsker alle velkommen til nok en strålende dag i bakken!

Langfredag går vi for følgende på værfronten: Sol, svak vind og hele seks pluss i lufta! Vi gleder oss til ny dag i bakker og løyper! Løyper ble kjørt i natt og er klare for dagens påsketur!

Dagens arrangement:
- Tur til Josephsbu med Stein og Rolf. Oppmøte ved den gamle bommen til Kvernevatn (krysset inn til Bergehomman)kl.10.
- Kl.12. "Sørmegler-jumpen". Ljoslandsmegleren kommer med premiene til årets hoppkonkurranse nå i påska. Hoppet som skal brukes er det nederste hoppet i bakken like ved varmestova. Med andre ord meget publikumvennlig! Påmelding i heisbua innen kl.11.Kl.14 - - "Påskeegg-jakt". Ljoslandservice har alliert seg med påskeharen og gjemt en hel haug med egg rundt skisenteret. Jakten er for deg mellom 0 og 12 år. Følg etter påskeharen når han kommer!Kl.20
- "Kveldsgudstjeneste" i Ljosland Kapell.
- Visning av tre ferdige hytter og tomter i Farevassknuten Hyttegrend fra kl.12-15.
- Sørmegleren er her hele påska og har visning av brukte hytter.Skisenteret er åpent fra kl.10-17 i dag med øverste trekk og barnebakken har gode forhold for liten og stor!

VELKOMMEN TIL PÅSKEDAG PÅ LJOSLAND!

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Ljosland Skisenter ligger i Åseral Kommune, Vest Agder, i underkant av to timers kjøring fra Kristiansand. Ljosland er portalen til Setesdal Vesthei og har et veletablert løypetilbud hele året.

Terrengpark

Vi har fire rails som er lokalisert i øverste trekk (Ørnefjell-trekket) sammen med hopp og kuler, samt fire rails for de minste. Kom gjerne med ønsker for parken for kommende sesong!

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
Dagskort 365,- 295,-
2 påfølgende dager 660,- 480,-
Sesongkort 3900,- 3150,-
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

91133580

Vår adresse:

Hola på Kleiva 2
4540 Åseral

Finn oss på kartet

Andre anlegg i nærheten av Ljosland Skisenter