Ljosland Skisenter

Sist oppdatert: 23.02.2019 - 03:37 av yr.no

Dagens forhold

Overskyet
7.6m/s
Du kjenner vinden
Faste og fine forhold
- - 60 cm 50 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Heiser åpne

3
3/3
100%

Åpne nedfarter

8
8/8
100%
18.02.2019 07:47

Trist vær, men vi lover god stemning uansett!

LØYPER: I dag lar vi løypene få ro, men det går fremdeles fint an å ferdes i løypene fra i går. Vær og vind gjør at det minker på snøen og hvis vi ikke freser den opp i dag vil det forsvinne mindre. Tåka ligger tett nå i morgentimene så hold dere i nærområdene dere som vil på tur. Følgende løyper ble spora lørdag: Grønlitjønn, Dagsturhytta, begge veier til Lakkenstova, Farstøyldalen, Ørnefjell og Farevassknutan.

BAKKEN: Også i dag er hele anlegget åpent, men det begynner å bli lite snø spesielt på toppen så vær obs på dette. I øverste trekk er det laga ett hopp og en rail. I nederste er det en rail og ett rør klar for hopp og sprett. På skisenteret har vi åpent fra kl.10-16 hele uka.

VÆR: I dag er været ganske grått og trist med tett tåke over oss og 0,6 grader, men vi kan love god stemning i bakkene så det er bare å komme seg opp eller ned så skal vi gjøre vårt beste for at alle får en hyggelig mandag!

17.02.2019 07:35

Mildvær, men alt åpent!

Søndagen starter med tåke, svak vind og to grader pluss. Det ser ut til at værstasjonen har tatt seg en pause rundt midnatt, men denne skal vi få ordna igjen straks. I dag er skisenteret åpent fra kl.10-16 og det er det også hele neste uke. Mildværet tar med seg litt snø her og der, men vi har alt åpent og satser på at kuldegradene snart kommer tilbake og gjerne med noe snø også. Ser ut til at det kommer et lite påfyll på onsdag. Sommerløypa til Lakkenstova er klar og det kjøres også mer, men hva som kjøres må løypekjører vurdere "der og da" når han er rundt i dag. Vi krysser fingrene for at ikke allverdens har fosvunnet siste døgn. Ha en riktig god søndag!

16.02.2019 07:56

Vinterferien på Agder er i gang!

En riktig god lørdag ønskes fra Ljosland! Været i dag er ikke allverdens å skryte av, men det har vært frost i natt og det er bra for snøens holdbarhet om ikke annet. Bakker og løyper freses med tråkkemaskin så hold dere til preparerte løyper så er det fint å gå og renne. Utenom løypene er det hardt og isete når det er mildt på dagen og kaldt på natta. I høyden har vi tåke i dag, to grader pluss og en lett til laber bris. På skisenteret ønsker vi velkommen fra kl.10-16! Ha en riktig god dag! 

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Ljosland Skisenter ligger i Åseral Kommune, Vest Agder, i underkant av to timers kjøring fra Kristiansand. Ljosland er portalen til Setesdal Vesthei og har et veletablert løypetilbud hele året.

Terrengpark

Vi har fire rails som er lokalisert i øverste trekk (Ørnefjell-trekket) sammen med hopp og kuler, samt fire rails for de minste. Kom gjerne med ønsker for parken for kommende sesong!

Åpningstider i dag:

11:00 - 16:00
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
Dagskort 365,- 295,-
2 påfølgende dager 660,- 480,-
Sesongkort 3900,- 3150,-
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

91133580

Vår adresse:

Hola på Kleiva 2
4540 Åseral

Finn oss på kartet

Andre anlegg i nærheten av Ljosland Skisenter