SkiStar Hemsedal

Sist oppdatert: 21.11.2018 - 03:39 av yr.no

Dagens forhold

For det meste sol
-4°
1.9m/s
Så og si vindstille
Anlegg stengt
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng
Strålende sol
-3°
1.4m/s
Så og si vindstille
Anlegg stengt
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Heiser åpne

0
0/20
0%

Åpne nedfarter

0
0/51
0%
idag 12:19

Hemsedal åpner fredag 30. november

Åpner heiser blir Hollvin Express (E), barneheisen Valle 1 (A1) og Ulven (O), åpne bakker blir Hemsedalløypa (10), Valleløypa 1 (2) og Trolløypa (1).
Målet er å få til hele bredden i henget og fjerne midtgata til snøanlegget i Hemsedalløypa før oppstart. Mandag 3. og tirsdag 4. desember er det planlagt FIS renn (SG) på kveldstid.

19.11.2018 14:37

Vi legger snø!

Endelig kom kulda tilbake, så nå fortsetter snøleggingen her i Hemsedal. I dag går snøkanonene fra SkiStar Lodge og opp til Fjellkaffen, og værvarselet utover lover godt for videre arbeid. Vi håper å kunne komme med mer informasjon rundt sesongåpning i løpet av uka.

30.10.2018 13:13

Hemsedal er godt i gang med snøleggingen

Stabil kuldeperiode har sørget for gode snøleggingsforhold de siste dagene, med god fremdrift i blant annet Hemsedalsløypa. Det er likevel fortsatt litt tidlig å sette endelig åpningsdag, men den kommer så snart vi ser at kulden holder seg fremover. Følg med på våre webkamera på www.skistar.com/no/vare-skisteder/hemsedal/var-og-bakker/.

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Hemsedal ligger mellom Oslo og Bergen og har en lang og snøsikker skisesong med løyper fra 620-1450 moh. Løypetilbudet er variert med bakker for alle nivå, parker og barneområde.

Terrengpark

SkiStar Snow Park blue: Blå park med hopp og rails som passer for både nybegynnere og erfarne parkkjørere. Parken ligger som løype nummer 33 på løypekartet og du kommer dit via stolheisene Hollvin Ekspress (heis E), eller Holdeskarheisen (heis F) + Olaheisen (heis K).
Miniparken: Enkle hopp, bokser og bølger i barneområdet.
SkiStar Fun ride: Lekne elementer, hopp og koser i løype 32. Passer alle nivå.
SkiStar Snow Park red: Ligger i løype nummer 22 på løypekartet og har store hopp og rails. Du kommer til parken via stolheisene Hollvin Ekspress (heis E), eller Holdeskarheisen (heis F) + Olaheisen (heis K).

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Kontakt oss på:

62450000

Vår adresse:

Skiheisvegen 110
3560 Hemsedal

Finn oss på kartet

Andre anlegg i nærheten av SkiStar Hemsedal