Puddervarsel

Er du en pudderhund på jakt etter pudder? Våre anlegg varsler deg når det har kommet et dump.

Alle våre alpinanlegg oppdaterer vær- og føreforhold i gjennomsnitt hver eneste dag. De mest ivrige oppdaterer 3 ganger i døgnet, og kommer det pudder kan du få varsel direkte på din telefon. Alt du trenger å gjøre er:

  1. Last ned fnugg-appen, for iOS eller Android
  2. Når du åpner appen får du beskjed om å tillate at fnugg sender deg varsler. Dette må du tillate for å kunne motta puddervarsel.
  3. Et anlegg må settes som favoritt ved hjelp av hjerteikonet. Trykk på hjertetikonet for det anlegget du ønsker å motta puddervarsel for.
  4. Smør deg med tålmodighet og kryss skia for en skikkelig pudderdump snart, plutselig kommer det et puddervarsel. Har du husket å tipse vennene dine?
  5. Får du ikke puddervarsel fra ditt favorittanlegg, kan du bruke kartet til å finne ut hvor i landet det har kommet pudder.

PS: Når du er ute i pudderet, er du utenfor merkede og preparerte løyper. Det vil si at du tar ansvaret selv, så sørg for å sette det inn i farene det innebærer å ferdes i bratt terreng med mye snø. Kjør sammen, alltid med skredutstyr og lær deg kameratredning.