Come follow my path – Aksel Lund Svindal

"Norge er noe av det råeste verden har å by på" - sier Aksel Lund Svindal i den nye reklamefilmen for skikjøring i Norge. Alpinbransjen gikk sammen med Innovasjon Norge og Field Productions for å gi markedsføringen av Norge som et alpint reisemål et løft. Resultatet ble denne filmen.

-Vi er både stolte og glade, sier Generalsekretær i Alpinanleggenes Landsforening Camilla Sylling Clausen. Veien fra idé til virkelighet kan ofte virke lang, men det gjelder å ha troen så går det til slutt.

Tenk å være tre år og sette utfor en slalombakke for første gang. For et eventyr! Det var i den alderen at en av våre aller største alpinhelter, Aksel Lund Svindal, hadde sin første hele skidag. Den følelsen husker han den dag i dag.

-After skiing all over the world there´s something special about coming back to Norway. Being reminded of all the great experiences I had here skiing as a kid. There´s nothing like home, there´s nothing quite like Norway.

-Nå gleder vi oss til å ønske enda flere gjester, fra mange deler av verden og fra Norge velkommen ut i vinter. -La det snø – avslutter Camilla.