Hallingskarvet Skisenter

Sist oppdatert: 19.08.2017 - 04:25 av yr.no

Dagens forhold

Fare for regn
14°
3.6m/s
Litt vind i luften
Anlegg stengt
- - 80 cm 60 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Heiser åpne

0
0/3
0%

Åpne nedfarter

0
0/8
0%
24.04.2017 19:38

Takk for i år!

Vi har nå avsluttet den mest spennende sesongen på 20 år. Så skiftende og lunefulle vær og snøforhold kan vi knapt huske. Men vi har all grunn til å være fornøyde - masse hyggelige tilbakemeldinger fra våre gjester, og ingen alvorlige uhell eller ulykker. Stor TAKK til våre trofaste gjester, og til våre flotte medarbeidere! Vi satser på en bedre puddersesong til neste år , og før det - en deilig sommer!
Me sjåast i nov / des .....

10.03.2017 20:56

Hallingskarvet skisenter på sitt aller beste

Bedre enn nå blir det ikke! Vi har fått jevnlig påfyll med pudder, så alle som er her går konstant rundt og smiler. Og slik ser det ut til å fortsette, ihvertfall så langt som Yr varsler; - 10 dager.
Ikke alle har anledning til å besøke oss i helgen, og dere andre kan glede dere over våre snille priser fra mandag til torsdag, hver uke frem til påske:
DAGSKORT, kr. 200,- !!
Velkommen.....

25.02.2017 07:13

Skoleferie både i øst og vest

Dette er den helga da "alle" er her, både fra øst og vest, og heldigvis kan vi by på flotte skiforhold i både bakker og løyper.Pudderet, som vanligvis er vårt store trekkplaster, har vi hatt altfor lite av i vinter, men vi har fått masse skryt for bakkene som vi har pleiet etter beste evne. Yr melder om litt snø utover dagen, og om det kommer vil det bli enda bedre!

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Hallingskarvet Skisenter er et eldorado for skientusiaster, kjent for våre fantastiske bakker og offpiste. Du finner oss midt mellom Oslo og Bergen, i fjellbygda Sudndalen ved foten av Hallingskarvet.

Terrengpark

Parken er utviklet i samarbeid med X-Games vinner og lokale skihelt, Andreas Håtveit. Den inneholder noen railelementer og små hopp øverst, tre medium store hopp, og en bigjump nederst. Som Dagens Næringsliv skrev: "Parken i Hallingskarvet Skisenter er liten, men god".

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Kontakt oss på:

99226124

Vår adresse:

Hovet
3577 Hovet

Finn oss på kartet

Andre anlegg i nærheten av Hallingskarvet Skisenter